9 spannende dingen om te doen op en rond de waterkant in Arlington | Washington DC (2024)

Verbonden met Washington, DC door vijf bruggen, heeft Arlington een prachtig uitzicht op het water en ervaringen op de westelijke oever van de Potomac River in Virginia.

De thuisbasis van nationale schatten zoals Arlington National Cemetery, het Marine Corps War Memorial en het National 9/11 Pentagon Memorial, Arlington heeft levendige buurten en verschillende geweldige plekken om toegang te krijgen tot het rivierfront. Baan je een weg naar het water per fiets of pad, op slechts enkele minuten vangeweldige restaurants met smaken van over de hele wereld. Arlington is een go-to-gebied voor de lokale bevolking die geniet van happy hours, dates en meer. Het staat bekend om zijn relaxte sfeer en een ansichtkaart met uitzicht op de skyline van de hoofdstad.

01

Maak een ansichtkaartwaardige foto van Theodore Roosevelt Island

9 spannende dingen om te doen op en rond de waterkant in Arlington | Washington DC (1)

Discover Theodore Roosevelt-eiland, een gedenkteken voor de 26e president van Amerika en een ware oase midden in de drukte van het stadsleven. Het eiland, in het midden van de Potomac, bestaat uit kilometerslange paden door beboste hooglanden en moerassige bodemlanden, allemaal ontworpen om de erfenis van Roosevelt als een groot buitenmens en natuurbeschermer te eren. Wandel door het struikgewas en kom uit op het herdenkingsplein, waar een 17 meter hoog standbeeld van Roosevelt wacht. Er is geen ander nationaal park dat zo'n verborgen juweeltje is als dit.

LADEN MEER

02

Bekijk de vliegtuigen (eend!) op Gravelly Point

9 spannende dingen om te doen op en rond de waterkant in Arlington | Washington DC (2)

Voor eenvoudige sensaties alleen of met vrienden en familie, bezoekGravelly Point-park. Het park ligt net buiten Reagan National Airport en grenst aan de rivier de Potomac. Vanaf dit strategische uitkijkpunt kun je vliegtuigen van dichtbij en persoonlijk zien opstijgen. Neem een ​​picknicklunch, frisbee of fiets mee en ontdek prachtige vergezichten.

03

Loop, ren, fiets langs de Mount Vernon Trail

9 spannende dingen om te doen op en rond de waterkant in Arlington | Washington DC (3)

Dit verharde pad langs de Potomac-rivier is groot, wijd open en biedt een prachtig uitzicht op het Washington Monument, Lincoln Memorial en het Amerikaanse Capitool dat in zuidelijke richting loopt van Key Bridge naar het beroemde landgoed van George Washington,Mount Vernon. Populair bij hardlopers, fietsers en forenzen, het is grotendeels vlak en biedt onderweg picknickplaatsen. Jog kilometers over de schaduwrijke, kronkelende paden van het pad, maak een ontspannen wandeling of rijd op een Kapitaal Bikesharekruiser.

04

Wandel door de tuinen van het regionale park Potomac Overlook

Breng wat tijd door diep in het bos van Regionaal park Potomac Overlook, waar u 70 hectare bos, paden en educatieve tuinen kunt verkennen. Wandel kilometerslange paden terwijl je interpretatieve displays volgt om meer te weten te komen over de flora en fauna van Noord-Virginia.

05

Ga vogels kijken in het zicht van het Washington Monument

Vogelaars komen massaal naar deKakkerlakken runnen het watervogelreservaat, een populaire plek om visarenden, groene reigers, merels met rode vleugels en wilde eenden te bespioneren in de zomer of overwinterende watervogels een glorieuze verschijning te zien maken in de koudere maanden. Vogelaars komen ook massaal naar Theodore Roosevelt Island met hun checklist om veel van de bijna 200 soorten vogels te ontdekken die zijn gedocumenteerd binnen zijn 88 hectare.

06

Ontgrendel sereniteit in een bloemenveld

Duizenden felgele narcissen en honderden tulpen kondigen de komst van de lente aan bijLady Bird Johnson-park. Deze bloemenscène zal je stoppen in je tracks, dus zorg ervoor dat je hier stopt voor geweldige foto's, picknicks en stille contemplatie.

07

Ga naar de Columbia Island Marina voor varen en leuke evenementen

Aan de overkant van de George Washington Memorial Parkway ligt deColumbia Island Marina dokken jachten en dient als een put-in voor kajaks en paddleboards. De pittoreske jachthaven speelt ook gastheer voor live muziek en andere evenementen in de zomer.

08

Eer Amerikaanse helden

9 spannende dingen om te doen op en rond de waterkant in Arlington | Washington DC (8)

OverstekenArlington Memorial Bridge en Avenue met een prachtig uitzicht op de Potomac-rivier, een ceremoniële ingang vanuit Virginia. Ontworpen als een "Avenue of Heroes", is de brug bekleed met gedenktekens voor admiraal Byrd, de Seabees, Valor en Sacrifice. Symbolisch was de brug ontworpen om de kracht van een verenigde natie te laten zien door noord en zuid te verbinden en de hoofdstad met elkaar te verbinden Arlington National Cemetery. Er liggen meer dan 400,000 militairen begraven, waaronder presidenten John F. Kennedy en William H. Taft, burgerrechteniconen Medgar Evers en Thurgood Marshall en de architect die de inrichting van DC heeft gepland, Pierre Charles L'Enfant.

09

Drink in het uitzicht (en eet ook diner)

Geniet van de 'spinhoofdstad' van Skydome, het enige draaiende restaurant op het dak van het DC-gebied bovenop deDoubleTree by Hilton Hotel Washington DC-Crystal City, met uitzicht op monumenten en de rivier de Potomac. Probeer elegant dineren aan het water bijAmuse / Le Méridien met uitzicht op Georgetown. VanChris Steak House van Ruth in Crystal City, bespioneer de rivier, gedenktekens en vliegtuigen die opstijgen vanaf Reagan National Airport.

Meer over DC

Dit vind je misschien ook leuk..
Dingen om te zien en te doen in The Wharf in Washington, DC
Capitol Riverfront: van scheepswerf tot bestemming voor sport en entertainment
9 dingen om te zien en te doen in Virginia

Partnerinhoud

9 spannende dingen om te doen op en rond de waterkant in Arlington | Washington DC (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 6030

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.